• FLASH SALE

   

  15% extra korting

  * Aanbieding is geldig op de sale artikelen die gesignaleerd zijn met "Flash Sale" tot zondagavond. De korting is al toegepast op de weergegeven prijzen. Deze aanbieding kan niet gebruikt worden in combinatie met andere aanbiedingen. Andere uitsluitingen kunnen van toepassing zijn.
 • SALE -

  3 ARTIKELEN UIT DE SALE = 10% EXTRA KORTING -

  HEREN

   -

  DAMES

   -

  KINDEREN
   

  SALE

   

   
  3 artikelen = 10% extra korting*
  * Aanbieding is geldig op de artikelen die gesignaleerd zijn met "Sale".Deze aanbieding is niet cumuleerbaar met andere lopende acties. Andere uitsluitingen kunnen van toepassing zijn.
 •   QUIKSILVER PEANUTS  

  ONTDEK DE UNIEKE COLLECTIE 

  HEREN  | KINDEREN

 • GRATIS VERZENDING EN RETOUREN -

  MEER INFORMATIE

  GRATIS VERZENDING EN RETOUREN

   

  Voor alle bestellingen geplaatst als lid van QUIKSILVER FREEDOM , geen minimum aankoop.

Webcam Biarritz La Côte des Basques

Biarritz La Côte des Basques - Geleverd door Webcam-hd

Een drukke en populaire hotspot voor alle niveaus. Longboarders, beginners en surfscholen zijn meestal te vinden rond de piek bij de meer beschutte uitham aan de noordkant van het strand. Je vindt altijd wel een paar pieken richting het zuiden die je net dat beetje extra adrenaline geven, of als je een rustige golf voor voor jou en je board zoekt. Een geweldige spot van laagwater tot halftij maar toegang wordt onmogelijk als het water hoger stijgt. Een flinke dosis fun in alle soorten golven. Er zijn weinig parkeerplaatsen beneden, maar het uitzicht is prachtig dus een wandeling vanaf een parkeerplaats aan de top van de steile rotsen is echt de moeite waard. Met de webcam Côte des Basques kunnen surfers de surfcondities checken, voordat ze naar de spot komen.

Other webcams