• FLASH SALE

   

  15% extra korting

  * Aanbieding is geldig op de sale artikelen die gesignaleerd zijn met "Flash Sale" tot zondagavond. De korting is al toegepast op de weergegeven prijzen. Deze aanbieding kan niet gebruikt worden in combinatie met andere aanbiedingen. Andere uitsluitingen kunnen van toepassing zijn.
 • SALE -

  3 ARTIKELEN UIT DE SALE = 10% EXTRA KORTING -

  HEREN

   -

  DAMES

   -

  KINDEREN
   

  SALE

   

   
  3 artikelen = 10% extra korting*
  * Aanbieding is geldig op de artikelen die gesignaleerd zijn met "Sale".Deze aanbieding is niet cumuleerbaar met andere lopende acties. Andere uitsluitingen kunnen van toepassing zijn.
 •   QUIKSILVER PEANUTS  

  ONTDEK DE UNIEKE COLLECTIE 

  HEREN  | KINDEREN

 • GRATIS VERZENDING EN RETOUREN -

  MEER INFORMATIE

  GRATIS VERZENDING EN RETOUREN

   

  Voor alle bestellingen geplaatst als lid van QUIKSILVER FREEDOM , geen minimum aankoop.

Webcam Hendaye Plage & Deux Jumeaux

Hendaye Hendaye - Geleverd door Webcam-hd

Hendaye Plage ligt aan de Franse kant van dit Baskische grensstadje en is een enorme goed beschutte baai die favoriet is onder beginners en longboarders. Je hebt hier eindeloze pieken, dus zelfs als het druk is, vind je hier bijna altijd de juiste spot in het water. Het feit dat de baai goed beschut is, maakt 'm ideaal als er in de herfst of lente een grote swell binnenkomt en andere spots maximale condities bereiken. Geweldig bij alle getijden, maar er zijn weinig breaks bij kleine golven in de zomer, dus check de Hendaye webcam voordat je richting deze spot cruiset. Bij de twee rotsen van Les deux Jumeaux in het noordoosten vind je af en toe een goede rechtse golf als de swell groter wordt.

Other webcams